Kunstforeningen blev stiftet i 1990 under navnet Glamsbjerg Kunstforening. Foreningen giver den dag i dag mange kunstelskere en unik mulighed for at kunne hænge flotte kunstværker på deres vægge.

BLIV MEDLEM

Som nyt medlem og når du har betalt dit kontingent (inden 31/12) vil du modtage ét årstryk med det samme. Hvis du samtidig deltager ved næste generalforsamling får du som nyt medlem mulighed for at vælge endnu et årstryk. Og derudover deltager alle medlemmer i lodtrækningen af de kunstværkerne med de antal lodder, som de har.

Kontingentet er 600,- kr. og alle kan være medlem - både private og virksomheder. Det er også muligt at købe flere medlemsskaber og dermed øge vinderchancerne. 

Meld dig ind ved at sende en mail med dine kontaktoplysninger til glamsbjergkunst@live.dk og indbetal samtidig kontingentet på 600,- kr. pr. år til konto 6851 1003193 eller MobilePay til 29661887 (Jonna).

INFO OM KUNSTFORENINGEN

Foreningen køber kunstværker hos kunstnere og gallerier. Det drejer sig primært om malerier, skulpturer og tryk. Bestyrelsen køber hvert år kunst for alle kontingentindbetalingerne og oparbejder ikke overskud. 

Foreningen medlem af "Kunstforeningen af 1958" med en del medlemsskaber og vinder årligt ca. 3-5 kunstværker, som så efterfølgende indgår som kunstværker til udlodning blandt medlemmerne i Glamsbjerg Kunst.

Bestyrelsen besøger hvert år kunstnere for at blive inspireret til kunstindkøbene. Som medlem i foreningen er du med til at foreslå, hvilke kunstnere, som bestyrelsen skal besøge. Send os en mail på glamsbjergkunst@live.dk

Alle kunstværker bortloddes på det årlige møde til medlemmerne ved lodtrækning. Vinderchancerne er gode og ved seneste årsmøde i 2023 blev der udloddet 1 værk pr. 4,1 medlem – det er ret gode odds ift. hvad mange andre kunstforeninger tilbyder.

Årsmøde og generalforsamling

Årsmødet og generalforsamling for kunståret 2024 afholdes inden udgangen af marts 2025.

Her mødes medlemmerne til en god kunstsnak og hyggespisning og den spændende lodtrækning. Vinderchancerne er ret gode og der tilbydes også AM-lotteri og fremmødelodtrækning.

Indbydelse udsendes til alle medlemmer senest 14 dage før. 

PRINCIPPET VED BORTLODNING AF DE INDKØBTE VÆRKER 

Hvert år til årsmødet udloddes de indkøbte værker til medlemmerne ved lodtrækning. De medlemmer, der udtrækkes har ret til at vælge mellem kunstværkerne i samme rækkefølge, som de er udtrukket. Udvælgelsen finder sted på generalforsamlingen.

Hvis en vinder ikke selv er til stede, repræsenteret af stedfortræder eller der foreligger en fuldmagt udvælges gevinsten af bestyrelsen til sidst, når de øvrige vindere har valgt.

Hvis man ikke selv kan deltage kan man indsende fuldmagt med sin prioriterede liste af kunstværkerne eller man kan sende en stedfortræder. Stedfortrædere skal blot medbringe fuldmagt. Der er ikke krav om, at der skal medbringes prioriteret liste over kunstværkerne, men man må selvfølgelig gerne.

De medlemmer, der ikke har opnået gevinst, deltager i de følgende lodtrækninger med 1 lod mere pr. år, indtil gevinst er opnået. Der kan ikke vindes mere end 1 gevinst pr. år. Såfremt et medlem bliver udtrukket er de ikke forpligtet til at modtage en gevinst, men kan vælge at fortsætte med sine lodder, som om de ikke havde vundet.

 

Bliv medlem

Send navn og mailadresse til foreningen og overfør 600,- kr. til Fynske Bank, 6851 1003193 eller Mobilepay 29661887 (Jonna)

Årstryk 1
Årstryk 2
Årstryk 3
Jean-Pierre Blanpain_1 Jean-Pierre Blanpain_2 Jean-Pierre Blanpain_3